In de komende periode zijn er een aantal wijzigingen in het artsenbestand van Oogkliniek Heuvelrug, waarover we u hier graag informeren.

Vanwege langdurige ziekte is dokter De Jong tot nader bericht niet werkzaam. Daarnaast is dokter Hiemstra vanaf 1 september niet meer werkzaam bij onze kliniek, omdat hij een betrekking dichter bij zijn woonplaats heeft gevonden.

Gelukkig zijn er nieuwe artsen die ons team komen versterken.

Vanaf 1 augustus is dokter Geerkens gestart. Zij studeerde Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht. Zij voltooide de specialisatie oogheelkunde in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), waarna zij in het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) een verdere subspecialisatie met als aandachtsgebied oculoplastische chirurgie. Ze heeft een tijd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis als Chef de Clinique gewerkt en is vanaf 1 augustus 4 dagen in de week werkzaam bij ons in Zeist en Veenendaal.

Vanaf 1 oktober start dokter Coppens. Hij heeft na zijn studie geneeskunde aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU), zich verder gespecialiseerd tot oogarts in het Vrije Universiteit Medisch Centrum in Amsterdam. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij Bergmanclinics, zijn wij blij dat hij vanaf 1 oktober ons team in Zeist komt versterken. Dit combineert hij met het opleiden van toekomstige oogartsen als perifeer cataractopleider voor het Amsterdam Universitair Medisch Centrum (AUMC).