Over Oogkliniek Heuvelrug

Oogkliniek Heuvelrug biedt oogheelkundige zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Wij staan voor persoonlijke en gespecialiseerde zorg in een aangename omgeving. Oogkliniek Heuvelrug is in 2009 gestart door oogarts Nico Trap vanuit de wens kwalitatief hoogwaardige en laagdrempelige oogheelkundige zorg mogelijk te maken. 

U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan oogzorg voor jong en oud. Of u nu komt voor verzekerde oogzorg zoals brilvervangende chirurgie, (medische) contactlenzen of een ooglidcorrectie op medische indicatie. Onze professionals werken met de meest geavanceerde apparatuur. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel.

Sinds het najaar van 2016 kunt u voor ooglaserbehandelingen en speciale lensimplantaties apart terecht bij Ooglaserkliniek Heuvelrug. Daarmee bent u dus voor breed pakket aan oogheelkundige zorg, verzekerd en onverzekerd, bij ons aan het goede adres.

Oogkliniek Heuvelrug is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Klinieken uit onze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge kwaliteitsnormen. 

Bij Oogkliniek Heuvelrug staat u centraal. Een goede ontvangst, een goede behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt. Graag willen wij u laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
Bel 030 744 03 90 Plan een intake