FAQ items aan het laden...
Home2021-04-01T09:55:49+02:00

Corona maatregelen

Wij zijn blij dat onze patiëntenzorg door kan gaan met invoering van een aantal Corona maatregelen. Houdt u hier s.v.p. rekening mee. Heeft u klachten zoals hoesten, verkoudheid of benauwdheid, dan kunt u niet komen (ook met bv COPD-klachten dient u een recente negatieve Corona test te hebben). Wij kunnen begeleiders niet toelaten in de kliniek. En iedereen in de kliniek draagt een mondneusmasker, ook u als patiënt. Voor kinderen geldt dat er maar één ouder mee mag, en geen broertjes of zusjes. Heeft u vragen hierover, neem dan contact op met de kliniek

Lees meer
oogmeting

Zie het verschil!

Oogkliniek Heuvelrug staat voor persoonlijke en gespecialiseerde zorg in een aangename omgeving. Of u nu komt voor verzekerde zorg, ooglaseren, een ooglidcorrectie of contactlenzen.

Onze professionals werken met de meest geavanceerde apparatuur. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel.

Naar de oogarts? Bezoek ons in Zeist of Veenendaal en zie het verschil.

Afspraak maken
Laserbehandeling

Onze staaroperaties

Iedereen die ouder wordt, krijgt met staar te maken. Maar niet iedereen heeft er echt last van. Als de lens (te) troebel wordt, kunt u onderstaande klachten krijgen:

  • Wazig zien
  • Dubbelzien met één oog
  • Kleuren worden doffer
  • Last van schitteringen
  • Brillenglazen worden in korte tijd steeds sterker

Een staaroperatie kan het gezichtsvermogen vrijwel volledig herstellen. De oogarts haalt de troebele lens uit het oog en vervangt deze door een kunstlens. Deze korte behandeling is pijnloos en vindt plaats onder druppelverdoving. Na de ingreep komt u rustig bij met een kopje koffie en krijgt u uitleg over het medicijngebruik. Vrij snel na de operatie kunt u weer alles doen. Er wordt altijd één oog per keer geopereerd.

Meer over onze staaroperaties

Wij werken samen met onder meer

Patiënten welke verzekerd zijn bij een verzekering van ZilverenKruis(voorheen ACHMEA) ontvangen 10% korting op een ooglaserbehandeling of lensimplantatie (voorzetlenzen). Dit geldt niet voor speciale lenzen bij een staaroperatie.

Ga naar de bovenkant