Heb jij oog voor patiëntenzorg?

De operatieassistent bij Oogkliniek Heuvelrug ondersteunt de oogartsen door het instrumenteren en omlopen bij operaties. Je begeleid de patiënten voor en na de operatie, je reinigt en steriliseert het gebruikte instrumentarium. Samen met het team OK assistente ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de Operatie afdeling.

Wie wij zoeken
Wij zoeken een enthousiaste OK assistent met een voorliefde voor de oogheelkunde. Je bent breed inzetbaar en flexibel. Je bent in het bezit van je OK assistent diploma.

Wie zijn wij?

Oogkliniek Heuvelrug is een ZKN gecertificeerde ZBC en heeft met meer dan 35.000 consulten en 2.000 operaties per jaar een sterke regionale functie. Naast de gebruikelijke verzekerde oogheelkundige zorg biedt de kliniek ook niet-verzekerde zorg, waaronder refractiechirurgie inclusief premium IOL’s, ooglidcorrecties en (medische) contactlenzen.

Tevens heeft de kliniek een eigen optiekafdeling. De kliniek draagt bij aan de opleiding van co-assistenten, TOA’s en optometristen.

De kliniek is zeer ruim opgezet en bestaat uit een polikliniek met 17 modern uitgeruste behandelkamers (13 in Zeist en 4 in Veenendaal) en een OK-afdeling met 3 operatiekamers (Zeist). Refractiechirurgie is separaat in Zeist onder hetzelfde dak gehuisvest onder de naam Ooglaserkliniek Heuvelrug.

Wat bieden wij?

  • Salaris conform ZKN cao schaal 55
  • 50% pensioen premie
  • Arbeidsvoorwaarden conform ZKN CAO
  • Geen weekend en avonddiensten
Download/print vacature

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteer direct middels onderstaand sollicitatieformulier.

Sollicitatieformulier

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Meer informatie

HR Manager
Barbara Teuwen
E: [email protected] T (030) 744 0395