Vanwege het Corona virus en de verregaande maatregelen die het kabinet neemt in de bestrijding van het virus, nemen wij ook onze maatregelen en verantwoordelijkheid.

De noodzakelijke zorg gaat door voor onze patiënten en wij zijn open, maar wel met een aangepast programma en spreekuur.

  • De staaroperaties (OK) voor 2e ogen en speciale lensimplantaten gaan zoveel mogelijk door. Nieuwe trajecten stellen wij uit tot na 6 april.
  • De chronische behandeling van maculadegeneratie gaat tevens door (de intravitreale injecties) en daarbij horende controles.
  • Verder is er ruimte voor spoed afspraken.

Alle reguliere, niet noodzakelijke controle afspraken worden geannuleerd of verzet.

Indien nodig, vindt er overleg met de oogarts plaats en krijgt u een afspraak voor een telefonisch consult of een spoed afspraak.

Vanzelfsprekend worden alle hygiëne maatregelen nadrukkelijk nageleefd en vragen wij u ook om bij binnenkomst de handen te wassen.

Heeft u zelf klachten van verkoudheid, hoesten OF koorts (> 38 graden), dan verzoeken wij u zelf om de afspraak af te zeggen.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 – 17:00 uur op 030 – 744 0390. Neemt u gerust contact op bij twijfel of vragen.

En wij vertrouwen erop u over enige tijd weer als vanouds te mogen verwelkomen in onze kliniek.