Vanwege het Corona virus en de verregaande maatregelen die het kabinet neemt in de bestrijding van het virus, nemen wij ook onze maatregelen en verantwoordelijkheid.

De noodzakelijke zorg gaat door voor onze patiënten en wij zijn open, maar wel met een aangepast programma en spreekuur.

  • De staaroperaties (OK) stellen wij uit tot na 6 mei.
  • De chronische behandeling van maculadegeneratie gaat door (de intravitreale injecties) en daarbij horende controles.
  • Verder is er ruimte voor spoed afspraken.

Alle reguliere, niet noodzakelijke controle afspraken worden geannuleerd of verzet tot na 6 mei.

Indien nodig, vindt er overleg met de oogarts plaats en krijgt u een afspraak voor een telefonisch consult of een spoed afspraak.

 

Vanzelfsprekend worden alle hygiëne maatregelen nadrukkelijk nageleefd en vragen wij u ook om bij binnenkomst de handen te wassen alvorens u zich meldt bij de receptie en zo veel mogelijk afstand (minimaal 1.5 meter) te houden.

Heeft u zelf klachten van verkoudheid, hoesten OF koorts (> 38 graden), dan verzoeken wij u zelf om de afspraak af te zeggen.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8:00 – 17:00 uur op 030-744 0390. Neemt u gerust contact op bij twijfel of vragen.

En wij vertrouwen erop u over enige tijd weer als vanouds te mogen verwelkomen in onze kliniek.

 

Afspraken en behandelingen gepland na 6 mei:
De afspraken en behandelingen die gepland staan na 6 mei gaan vooralsnog gewoon door. Mocht dit onverhoopt veranderen dan nemen wij hierover contact met u op. Wij treffen in de tussentijd de nodige voorbereidingen om onze (uitgestelde) zorg weer op te starten zodat wij uw behandeling na 6 mei snel kunnen hervatten of beginnen.

Heeft u nog geen afspraak staan na 6 mei, maar wilt u deze wel al plannen? Dat kan. U kunt hierover contact opnemen op het telefoonnummer  030-744 0390.

 

Informatie voor verwijzers:
De uitvoering van urgente en noodzakelijke zorg blijft doorgang vinden in onze kliniek waarbij het overheidsbeleid voor ons leidend is. Wilt u een patiënt doorverwijzen voor urgente of noodzakelijke zorg? Of wilt u overleggen met één van onze medisch specialisten? Dan kunt u ons gewoon bereiken op 030-744 0390. Voor reguliere verwijzingen kunt u ons en onze wachttijden op ZorgDomein.