Optiek Heuvelrug is gespecialiseerd in alle soorten contactlenzen. U kunt voor informatie en advies inzake alle soort lenzen terecht in onze winkel.

Optiek Heuvelrug is tevens gespecialiseerd in het aanmeten van medische contactlenzen, nachtlenzen en contactlenzen voor kinderen.

Bij Optiek Heuvelrug is de zorg voor uw ogen in vertrouwde handen. Onze opticiens en optometristen staan graag voor u klaar met persoonlijke aandacht en een eerlijk, gedegen advies.

Daarnaast kunt u ook terecht voor advies en service voor brillen en voor lenzenvloeistof, oogdruppels en voedingssupplementen.

Kom gerust een keer vrijblijvend en op uw gemak rondkijken. Optiek Heuvelrug is gevestigd in Oogkliniek Heuvelrug in Zeist. Dat maakt snel overleg met de oogarts mogelijk.

Zorgverzekeraar

Wilt u weten of uw zorgverzekeraar uw bril of contactlenzen vergoedt? Onze opticiens en optometristen kijken dit graag voor u na. Indien mogelijk declareren we de factuur rechtstreeks voor u.

Implantlenzen of ooglaseren

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om geen bril of contactlenzen meer te hoeven dragen?

Neem dan een kijkje bij onze refractiekliniek, waar u meer informatie vindt over ooglaseren en ook over implantlenzen.

Optiek Heuvelrug

Openingstijden optiek

Onze optiek is geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30u tot 17:00 uur.

U kunt ons ook rechtstreeks mailen met uw vraag. Zie onderstaand mailadres.

Wij voeren oogmetingen en contactlens-controles uit op afspraak. Wilt u een afspraak maken?  Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wilt u lenzen bestellen? Geef uw naam, geboorte datum, sterkte en hoeveelheid/periode via de mail door.

Wij helpen u graag!

Telefoon optiek

030-744 03 93

Email optiek

[email protected]