Bedankt voor de warme felicitaties die wij in onze jubileum week van iedereen hebben mogen ontvangen. Tijdens een workshop schapendrijven hebben we als team op originele wijze ervaren hoe belangrijk passie voor je werk en samenwerking is. Wij ontvangen u graag weer bij ons in de kliniek.


Wij bestaan dit jaar 10 jaar en in de week van 2 tot en met 6 september 2019 staan wij in Zeist en Veenendaal feestelijk stil bij ons 10-jarig bestaan.

Wij ontvangen onze patiënten in deze week feestelijk met iets lekkers bij de koffie of thee. Onze locaties zijn deze hele week zichtbaar in een feestjasje gestoken. Dat geldt voor zowel de Oogkliniek op nummer 42 als de Ooglaserkliniek op nummer 44 in Zeist en voor de polikliniek in Veenendaal.

Daarnaast organiseren wij een borrel voor  onze nauw betrokken relaties, leveranciers en (oud)medewerkers.

Op donderdagmiddag 5 september zijn beide locaties gesloten en zetten wij het huidige personeelsteam in het zonnetje met een gezellige middag en avond.

In 2009 begon oogarts en huidige medisch directeur Nico Trap de kliniek vanuit de wens om kwalitatief hoogwaardige en laagdrempelige oogheelkundige zorg mogelijk te maken buiten het reguliere ziekenhuis. In 10 jaar tijd zijn wij enorm gegroeid. Wij zijn een toegewijde, gespecialiseerde kliniek met de focus op efficiënte processen. Hierdoor wordt betere zorg binnen dit specialisme geleverd met relatief korte wachttijden. Wij zijn een kliniek met een persoonlijke aanpak, waar onze medewerkers graag werken en u in goede handen bent. Zowel in kennis als in bezetting zijn wij gegroeid. Van circa 20 medewerkers aan het begin naar een team van 50 medewerkers op dit moment. Ook onze patiënten kring is toegenomen tot meer dan 35.000 bezoeken per jaar. En met de komst van een buitenpoli in Veenendaal 5 jaar geleden, kunnen wij de brede regio nog beter van dienst zijn.