Naar de oogarts in de provincie Utrecht? Het team van Oogkliniek Heuvelrug staat graag voor u klaar in Zeist en Veenendaal.

Drs. An-Katrien de Brauwer
Drs. An-Katrien de Brauwer
An-Katrien De Brauwer studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij voltooide de specialisatie oogheelkunde in het academisch ziekenhuis Maastricht (AZM), waarna zij in het Leids Universitair Centrum (LUMC) een verdere subspecialisatie met als aandachtsgebied medische retina (diabetes mellitus, maculadegeneratie en erfelijke netvliesaandoeningen) voltooide. Zij is momenteel werkzaam in Oogkliniek heuvelrug met als aandachtsgebieden medische retina, cataract- en refractiechirurgie en algemene oogheelkunde. Zij is lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en Fellow van de European Board of Ophthalmology (FEBO).

Sinds 2019 maakt zij deel uit van ons team.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter de Brauwer op Zorgkaart Nederland

[BIG 59918104501]

Drs. Jan Cozijnsen
Drs. Jan Cozijnsen
Jan Cozijnsen volgde zijn oogheelkundige opleiding in het Koninklijk Nederlands Gasthuis voor Ooglijders in Utrecht, tegelijkertijd met Nico Trap. Daarna vestigde hij zich als oogarts in het Purmerendse Waterlandziekenhuis.

In ruim twintig jaar bouwde Jan Cozijnsen een grote oogheelkundige praktijk op met een breed palet aan oogzorg: van staaroperaties tot netvliesafwijkingen en (cosmetische) ooglidcorrecties. Tijdens zijn werkzaamheden in het Waterlandziekenhuis is Jan Cozijnsen jarenlang eindverantwoordelijk geweest voor de medisch inhoudelijke kwaliteit van de geleverde zorg in het ziekenhuis.

Sinds 2012 maakt hij deel uit van ons team.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Cozijnsen op Zorgkaart Nederland

[BIG 59020518601]

Drs. Leo Fick
Drs. Leo Fick
Leo Fick volgde zijn opleiding tot oogarts van 1983 tot 1987 in het Ooglijders Gasthuis te Utrecht, samen met Nico Trap en Jan Cozijnsen.

Vanaf 1988 was hij als algemeen oogarts gevestigd in het Hofpoort ziekenhuis te Woerden, dat in 2017 fuseerde met het Antonius ziekenhuis Utrecht / Nieuwegein. Hij verrichtte daar onder meer staaroperaties, strabismus operaties en medisch geïndiceerde ooglidcorrecties. Gedurende 30 jaar heeft hij daar een bloeiende praktijk opgebouwd. Van 1993 tot 2018 was hij daarnaast werkzaam als refractie chirurg deels in de Focus kliniek van het Oogziekenhuis Rotterdam en deels in het
Excimer Laser Centrum Nijmegen.

Sinds 2018 maakt hij deel uit van ons team.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Fick op Zorgkaart Nederland

[BIG 79020950001]

Drs. Coen Hiemstra
Drs. Coen Hiemstra

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Hiemstra op Zorgkaart Nederland

[BIG 59055068401]

Drs. Leo de Jong
Drs. Leo de Jong

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter De Jong op Zorgkaart Nederland

[BIG 59039723701]

Drs. Nico Trap
Drs. Nico Trap
In 1989 startte Nico Trap zijn loopbaan als oogarts in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Vervolgens specialiseerde hij zich verder in staaroperaties en refractiechirurgie (ooglaseren en lensimplantaten) in het Diakonessenhuis te Zeist.

Nico Trap was een van de initiatiefnemers voor Oogkliniek Heuvelrug. Zijn visie is dat oogheelkunde op hoog niveau efficiënter mogelijk is buiten het reguliere ziekenhuis. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de oogzorg. Integendeel.

Nico Trap bezit een grote naamsbekendheid in de regio van de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. Op de pagina refractiechirurgen kunt u meer over hem lezen.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Trap op Zorgkaart Nederland

[BIG 1902434901]