Naar de oogarts in de provincie Utrecht? Het team van Oogkliniek Heuvelrug staat graag voor u klaar in Zeist en Veenendaal.

Drs. Kim Boom
Drs. Kim Boom
Kim Boom studeerde geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Zij voltooide de specialisatie oogheelkunde in het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU). Zij heeft een verdieping Oculoplastische chirurgie gedaan in het OLVG in Amsterdam.

Sinds december 2020 maakt zij deel uit van ons team.

Drs. An-Katrien de Brauwer
Drs. An-Katrien de Brauwer
An-Katrien De Brauwer studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij voltooide de specialisatie oogheelkunde in het academisch ziekenhuis Maastricht (AZM), waarna zij in het Leids Universitair Centrum (LUMC) een verdere subspecialisatie met als aandachtsgebied medische retina (diabetes mellitus, maculadegeneratie, retinale bloedvatafsluitingen en erfelijke netvliesaandoeningen) voltooide.

Zij is momenteel werkzaam in Oogkliniek heuvelrug met als aandachtsgebieden medische retina, cataract- en refractiechirurgie en algemene oogheelkunde.

Zij is lid van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG), de European Society of Cataract and Refractive Surgery (ESCRS), de Nederlandse Intra Oculaire Implant Club (NIOIC), het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en Fellow van de European Board of Ophthalmology (FEBO).

Sinds 2019 maakt zij deel uit van ons team.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter de Brauwer op Zorgkaart Nederland

[BIG 59918104501]

Drs. Stefan Coppens
Drs. Stefan Coppens
Stefan Coppens heeft zich na zijn studie geneeskunde aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU) verder gespecialiseerd tot oogarts in het Vrije Universiteit Medisch Centrum (VUMC) in Amsterdam. Aan het einde van zijn oogheelkunde opleiding heeft hij in Parijs het European Board of Ophthalmology Diploma (EBOD) behaald. Na zijn opleiding heeft hij in het VUMC een subspecialisatie met als aandachtsgebieden lens- en hoornvliesaandoeningen voltooid.
Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij Bergmanclinics is hij nu werkzaam bij Oogkliniek Heuvelrug met als aandachtsgebieden cataract- en refractiechirurgie en algemene oogheelkunde. Dit combineert hij met het opleiden van toekomstige oogartsen in Amsterdam als perifeer cataractopleider voor het Amsterdam Universitair Medisch Centrum (AUMC).

Lidmaatschappen: Fellow van de European Board of Ophthalmology (FEBOpth), European Society of Cataract and Refractive Surgery (ESCRS), Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG), Nederlandse Intra Oculaire Implant Club (NIOIC) en de Cornea Werkgroep.

Sinds 2020 maakt hij deel uit van ons team.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Coppens op Zorgkaart Nederland

[BIG 19915153801]

Drs. Jan Cozijnsen
Drs. Jan Cozijnsen
Jan Cozijnsen volgde zijn oogheelkundige opleiding in het Koninklijk Nederlands Gasthuis voor Ooglijders in Utrecht, tegelijkertijd met Nico Trap. Daarna vestigde hij zich als oogarts in het Purmerendse Waterlandziekenhuis.

In ruim twintig jaar bouwde Jan Cozijnsen een grote oogheelkundige praktijk op met een breed palet aan oogzorg: van staaroperaties tot netvliesafwijkingen en (cosmetische) ooglidcorrecties. Tijdens zijn werkzaamheden in het Waterlandziekenhuis is Jan Cozijnsen jarenlang eindverantwoordelijk geweest voor de medisch inhoudelijke kwaliteit van de geleverde zorg in het ziekenhuis.

Sinds 2012 maakt hij deel uit van ons team.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Cozijnsen op Zorgkaart Nederland

[BIG 59020518601]

Drs. Britt Geerkens
Drs. Britt Geerkens
Britt Geerkens heeft geneeskunde in Maastricht gestudeerd en daarna haar opleiding tot oogarts afgerond bij het Universitair Medisch Centrum in Groningen.

Zij is werkzaam geweest als Chef de Clinique in het Jeroen Bosch ziekenhuis in Den Bosch en heeft een fellowship Oculoplastische chirurgie bij het UMC in Utrecht afgerond.

Sinds 2020 is zij onderdeel van ons team.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waarder dokter Geerkens op Zorgkaart Nederland

[BIG 29917569901]

Drs. Nico Trap
Drs. Nico Trap
In 1989 startte Nico Trap zijn loopbaan als oogarts in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Vervolgens specialiseerde hij zich verder in staaroperaties en refractiechirurgie (ooglaseren en lensimplantaten) in het Diakonessenhuis te Zeist.

Nico Trap was een van de initiatiefnemers voor Oogkliniek Heuvelrug. Zijn visie is dat oogheelkunde op hoog niveau efficiënter mogelijk is buiten het reguliere ziekenhuis. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de oogzorg. Integendeel.

Nico Trap bezit een grote naamsbekendheid in de regio van de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. Op de pagina refractiechirurgen kunt u meer over hem lezen.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Trap op Zorgkaart Nederland

[BIG 1902434901]