Oogkliniek Heuvelrug staat voor persoonlijke en gespecialiseerde zorg in een aangename omgeving. Onze kliniek ontstond in 2009 vanuit de wens kwalitatief hoogwaardige en laagdrempelige zorg mogelijk te maken. U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan oogzorg voor jong en oud. Of u nu komt voor verzekerde oogzorg, brilvervangende chirurgie, een ooglidcorrectie of een nieuwe bril.

Zie het verschil

Onze professionals werken met de meest geavanceerde apparatuur. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel. Op de pagina’s over de oogarts, optometrist, orthoptist en TOA leest u meer over onze mensen en over hun werk.

Wilt u zelf het verschil zien? We ontvangen u graag in Zeist of Veenendaal.

Zorgverzekeraars

Oogkliniek Heuvelrug heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat uw zorgverzekeraar een behandeling of consult in principe vergoedt.

Optiek Heuvelrug

De kliniek beschikt over een eigen optiek. Hier kunt u terecht voor een nieuwe bril, contactlenzen (waaronder nachtlenzen), brillen voor kinderen en voor een mooie, goed passende zonnebril. Optiek Heuvelrug is gespecialiseerd in het aanmeten van medische contactlenzen. Dit zijn lenzen op medische indicatie (bijvoorbeeld als een bril of reguliere contactlenzen geen optie zijn).

ZKN-gecertificeerd

Sinds 2011 heeft onze kliniek het ZKN-keurmerk. Jaarlijks controleert KIWA of al onze bedrijfsprocessen en protocollen voldoen aan ZKN’s strenge eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne. ZKN is de brancheorganisatie van zelfstandige klinieken in Nederland.

Wilt u meer weten over Oogkliniek Heuvelrug en kunt het niet vinden op onze site? Neem dan alstublieft contact met ons op.