FAQ items aan het laden...
Home2020-03-16T12:37:51+00:00

Maatregelen vanwege Corona

Oogkliniek Heuvelrug heeft als gevolg van de Corona maatregelen, haar toegang voor nieuwe en bestaande patiënten verminderd.

Momenteel verlenen wij nog de noodzakelijke zorg aan bestaande patiënten en in geval van spoed. Daarmee hopen wij een eventuele verspreiding van het virus te voorkomen, zonder de nodige zorg aan onze patiënten te ontzeggen.

Over enige tijd hopen wij u weer als vanouds in de kliniek te mogen verwelkomen.

Laatste nieuws

oogmeting

Zie het verschil!

Oogkliniek Heuvelrug staat voor persoonlijke en gespecialiseerde zorg in een aangename omgeving. Of u nu komt voor verzekerde zorg, ooglaseren, een ooglidcorrectie of een nieuwe bril.

Onze professionals werken met de meest geavanceerde apparatuur. Kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben we hoog in het vaandel.

Naar de oogarts? Bezoek ons in Zeist of Veenendaal en zie het verschil.

Laserbehandeling

Onze staaroperaties

Iedereen die ouder wordt, krijgt met staar te maken. Maar niet iedereen heeft er echt last van. Als de lens (te) troebel wordt, kunt u onderstaande klachten krijgen:

  • Wazig zien
  • Dubbelzien met één oog
  • Kleuren worden doffer
  • Last van schitteringen
  • Brillenglazen worden in korte tijd steeds sterker

Een staaroperatie kan het gezichtsvermogen vrijwel volledig herstellen. De oogarts haalt de troebele lens uit het oog en vervangt deze door een kunstlens. Deze korte behandeling is pijnloos en vindt plaats onder druppelverdoving. Na de ingreep komt u rustig bij met een kopje koffie en krijgt u uitleg over het medicijngebruik. Vrij snel na de operatie kunt u weer alles doen. Er wordt altijd één oog per keer geopereerd.

Wij werken samen met onder meer

Patiënten welke verzekerd zijn bij een verzekering van ZilverenKruis(voorheen ACHMEA) ontvangen 10% korting op een ooglaserbehandeling of lensimplantatie (voorzetlenzen). Dit geldt niet voor speciale lenzen bij een staaroperatie.