Naar de oogarts in de provincie Utrecht? Het team van Oogkliniek Heuvelrug staat graag voor u klaar in Zeist en Veenendaal.

Drs. Nicolle Asselbergs
Drs. Nicolle Asselbergs
Nicolle Asselbergs werkt sinds 2001 als oogarts. Ze deed haar opleiding in het Leids Universitair Medisch Centrum. Daarna werkte ze in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk. Nicolles grote passie is lesgeven aan huisartsen, TOA’s, verpleegkundigen en patiëntenverenigingen (www.oogenonderwijs.nl).

In 2007 werd ze in het VU Medisch Centrum onderwijscoördinator van de afdeling oogheelkunde. Daar specialiseerde ze zich niet alleen als universitair docent en examinator professioneel gedrag, maar ook in ooglidcorrecties en de medische retina (vooral maculadegeneratie). Tot 2012 combineerde Nicolle Asselbergs haar werk in het VUmc met een perifere praktijk in het OMC Amsterdam. Sinds maart 2012 werkt Nicolle Asselbergs in onze kliniek.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Asselbergs op Zorgkaart Nederland

Drs. Jan Cozijnsen
Drs. Jan Cozijnsen
Jan Cozijnsen volgde zijn oogheelkundige opleiding in het Koninklijk Nederlands Gasthuis voor Ooglijders in Utrecht, tegelijkertijd met Nico Trap. Daarna vestigde hij zich als oogarts in het Purmerendse Waterlandziekenhuis.

In ruim twintig jaar bouwde Jan Cozijnsen een grote oogheelkundige praktijk op met een breed palet aan oogzorg: van staaroperaties tot netvliesafwijkingen en (cosmetische) ooglidcorrecties. Tijdens zijn werkzaamheden in het Waterlandziekenhuis is Jan Cozijnsen jarenlang eindverantwoordelijk geweest voor de medisch inhoudelijke kwaliteit van de geleverde zorg in het ziekenhuis.

Sinds 2012 maakt hij deel uit van ons team.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Cozijnsen op Zorgkaart Nederland

Drs. Nico Trap
Drs. Nico Trap
In 1989 startte Nico Trap zijn loopbaan als oogarts in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Vervolgens specialiseerde hij zich verder in staaroperaties en refractiechirurgie (ooglaseren en lensimplantaten) in het Diakonessenhuis te Zeist.

Nico Trap was een van de initiatiefnemers voor Oogkliniek Heuvelrug. Zijn visie is dat oogheelkunde op hoog niveau efficiënter mogelijk is buiten het reguliere ziekenhuis. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de oogzorg. Integendeel.

Nico Trap bezit een grote naamsbekendheid in de regio van de Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. Op de pagina refractiechirurgen kunt u meer over hem lezen.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Trap op Zorgkaart Nederland

Dr. Mariam el Filali
Dr. Mariam el Filali
Mariam el Filali deed in Leiden promotieonderzoek naar de behandeling van oogmelanomen. In 2012 verdedigde ze haar proefschrift getiteld ‘Knowledge-based treatment in uveal melanoma’.

Tijdens de opleiding tot oogarts in het Leids Universitair Medisch Centrum specialiseerde Mariam el Filali zich in de medische retina. Haar aandachtsgebieden zijn maculadegeneratie, diabetische retinopathie, staar en oncologie.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter El Filali op Zorgkaart Nederland

Drs. Maartje Moret
Drs. Maartje Moret
Maartje Moret rondde in 2012 haar opleiding oogheelkunde af aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Ze specialiseerde zich in uveitis, kinderoogheelkunde, scheelzien en staaroperaties. Sinds 2012 is Maartje Moret fellow of the European board of Ophthamology.

In 2013 startte dokter Moret als oogarts bij Oogkliniek De Bilt. Door de nieuwe samenwerking met Oogkliniek Heuvelrug, werkt ze sinds september 2015 voor onze kliniek. Daarnaast is Maartje Moret staflid in het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter Moret op Zorgkaart Nederland

Dr. Lenneke de Visser
Dr. Lenneke de Visser
Vanaf 1 juli 2015 versterkt Lenneke de Visser ons team van oogartsen. Ze volgde haar opleiding tot oogarts in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Van 2006 tot 2009 werkte ze daar als arts-onderzoeker aan haar proefschrift op de afdelingen Virologie en Oogheelkunde. Dokter De Visser promoveerde in 2009 op het proefschrift ‘Infectious Uveitis, new developments in etiology and pathogenesis’.

Lenneke de Visser legt zich vooral toe op refractiechirurgie, staaroperaties en uveitis.

Waardeer onze oogarts op Zorgkaart Nederland

Waardeer dokter De Visser op Zorgkaart Nederland